Última modificación: 14/11/2017

Barcelona Activa està present, per tercer any consecutiu, en l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), un gran esdeveniment internacional sobre ciutats intel·ligents, que té lloc a la Fira de Barcelona. Hi participen més de 700 ciutats, més de 600 expositors i  420 ponents representants de la indústria de solucions urbanes intel·ligents.

Barcelona Activa disposa d'un estand en el qual hi ha representades 18 empreses de cinc àmbits diferents: habitatge, mobilitat, sostenibilitat (energia, ecologia), participació i desenvolupament social i infraestructures).

En aquest marc, s'ha organitzat una nova edició del SynergyS, l'activitat de networking on grans companyies proposen una sèrie de reptes i els emprenedors i emprenedores participants hi proposen les seves solucions, serveis i productes, de manera que es produeixen sinergies i sorgeixen oportunitats de negoci. 

També té lloc  el Job MarketPlace, l'espai de reclutament  on empreses del sector IT es posen en contacte amb persones professionals preparades per l'equip tècnic d'ocupació de Barcelona Activa per cobrir les seves vacants. 
 
Un altre moment important de l'Smart City 2017 serà la nominació dels finalistes alrepte conjunt que Barcelona i Nova York  han plantejat  perquè start-ups i empreses innovadores proposin solucions tecnològiques que facilitin la mobilitat de les persones invidents als carrers de les grans ciutats. 

Ver todas las novedades

Consulta los últimos boletines informativos

Infórmate

Suscríbete al boletín Barcelona Negocios si quieres recibir periódicamente información sobre la actualidad económica de Barcelona.


AGENTES ECONÓMICOS