prev menu next

Mobilitat sostenible i aeronàutica

L'Àrea Metropolitana de Barcelona constitueix un dels pols europeus en el camp de la indústria automobilística, ja que concentra el 20% de la indústria de l'estat espanyol. Donar suport al desenvolupament de solucions de mobilitat elèctrica és un element clau per a la competitivitat global del sector automobilístic de Barcelona, a la vegada que contribueix a la millora de la sostenibilitat mediambiental i la qualitat de vida a la nostra ciutat.

Live és la plataforma que impulsa el vehicle elèctric a la ciutat com una oportunitat per situar Barcelona com a pol d'innovació en mobilitat elèctrica a escala mundial. 

Barcelona constitueix un entorn molt favorable per al desenvolupament del sector aeronàutic i espacial. Tant les universitats com el teixit empresarial català col·laboren estretament en diversos projectes aeroespacials a escala nacional i europea.

El sector aeroespacial ha incrementat notablement la seva activitat en els últims anys a Catalunya i té, en aquests moments, molt bones perspectives, tant per la participació de les nostres empreses en programes aeronàutics de primer nivell com en el camp de les aplicacions i els serveis de navegació per satèl·lit.


LIVE BARCELONA
BAIE
Parc Aeroespacial i de la Mobilitat del Delta de Barcelona
Institut d'Estudis Espacials de Catalunya
Centre de Tecnologia Aeroespacial (CTAE)

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.AGENTS ECONÒMICS