Sectors estratègics

L'activitat econòmica i productiva de Barcelona diversifica la seva oferta amb sectors d'activitat  estratègics, tan emergents com consolidats, tots ells intensius en coneixement, innovadors i dinàmics, que replantegen l'ús de l'entorn i que actuen com a veritables motors de desenvolupament.


A més, Barcelona posiciona la seva amplia oferta d'activitats estratègiques  amb noves iniciatives que generin col·laboració i lideratge internacional. En aquests sentit, la ciutat actua com un laboratori que dinamitza dins la seva àrea d'influència i amb una visió global i de futur, tan empreses i organismes públics com equipaments i centres científics i tecnològics. Barcelona treballa amb tots ells i dissenya clústers aprofitant recursos i sinèrgies. Destaquen les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), media, biotecnologia, energia, disseny, ciències socials, aeronàutica, aeroespacial i mobilitat, principalment.

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS