Per què Barcelona

Barcelona en Xifres 10 Raons per invertir a Barcelona Sectors estratègics

10 Raons per invertir a Barcelona

prev menu next

Millor qualitat de vida d’Europa

Barcelona és la ciutat europea amb millor qualitat de vida per als empleats segons l'European Cities Monitor 2011, posició que ha mantingut durant els últims 14 anys.

L'esperit cosmopolita, divers i acollidor de Barcelona es posa de manifest en el fet que més del 17% dels seus residents són de nacionalitat estrangera.

La ciutat ofereix un agradable clima mediterrani amb més de 2.400 hores de sol anuals, zones verdes, 142 quilòmetres de carril bici, 4 quilòmetres de cuidades platges, una àmplia, moderna i fiable xarxa de transport públic, atraccions turístiques de fama mundial, gastronomia mediterrània deliciosa, innovadora i saludable (l'àrea de Barcelona és una de les ciutats del món amb més concentració de restaurants amb estrelles Michelin), i un fàcil accés a molts llocs d'interès turístic de Catalunya, la resta d'Espanya, Andorra i el sud de França (platges, parcs i reserves naturals, estacions d'esquí, conjunts arquitectònics històrics protegits per la UNESCO).

Compta també amb un sistema educatiu d'alta qualitat, una cobertura mèdica d'excel•lència d'accés universal per a residents, una completa xarxa de comerços i centres comercials, una de les millors i més àmplies ofertes culturals d'Europa (78 museus, entre ells el Museu Picasso i la Fundació Miró, 46 teatres i un dels palaus de l'òpera més famosos d'Europa), així com una àmplia varietat d'activitats d'oci i esport (Barcelona és la seu del "Barça", el club de futbol més famós del món).

European Cities Monitor 2010 

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS