Per què Barcelona

Barcelona en Xifres 10 Raons per invertir a Barcelona Sectors estratègics

10 Raons per invertir a Barcelona

prev menu next

Sectors estratègics i tractors

A Barcelona s'estan desenvolupant amb intensitat diversos sectors econòmics lligats a les noves tecnologies i la sostenibilitat que ofereixen interessants oportunitats de negoci i inversió.

Barcelona ha estat escollida per seguir sent la seu del GSMA Mobile World Congress -que reuneix més de 70.000 professionals cada any- i convertir-se en la Mobile World Capital fins al 2018. Aquest projecte estimula nombroses iniciatives públiques i privades locals per promoure l'expansió, testeig i desenvolupament de noves tecnologies mòbils, així com incentius per a la creació d'empreses lligades a aquestes tecnologies; convertint Barcelona en una referència per a les mateixes (Mobile World Hub )

Un altre dels sectors estratègics a Barcelona són les indústries mediambientals, les energies netes i la mobilitat sostenible amb l'impuls del cotxe elèctric. Barcelona és un dels grans pols europeus en el camp de la indústria automobilística, concentrant gairebé el 30% de la indústria automobilística espanyola. El govern de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona donen suport decididament al desenvolupament de solucions de mobilitat elèctrica promovent LIVE, una plataforma públic-privada integrada per les administracions públiques, centres d'investigació i empreses líders dels sectors de l'automoció, electricitat i les TIC.
 
A Barcelona també hi ha molts avantatges competitius i oportunitats de negoci en els sectors de la logística i distribució, el turisme, el comerç, la indústria agroalimentària i tots els serveis per millorar la gestió i qualitat de vida de les ciutats: Smart Cities.

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS