Per què Barcelona

Barcelona en Xifres 10 Raons per invertir a Barcelona Sectors estratègics

10 Raons per invertir a Barcelona

prev menu next

Inversió estrangera d'èxit

El territori català és la seu de més de 5.000 empreses estrangeres, de les quals el 90% es troben localitzades a l’àrea de Barcelona. Del total d’empreses estrangeres ubicades a Espanya, Catalunya concentra més del 50% de total d’empreses japoneses, italianes, nord-americanes, franceses, austríaques i suïsses, entre d’altres.

Segons l'European Attractiveness Survey 2012 de la consultora Ernst& Young, la regió catalana és una de les regions europees més interessants per invertir-hi i 116 projectes es van implantar a Barcelona, un 42% del total espanyol. 

La majoria de les empreses estrangeres a l'àrea de Barcelona tenen una presència consolidada de més de 10 anys i han demostrat un alt grau d'estabilitat i rendibilitat de la inversió. Aquestes empreses estan satisfetes del seu aterratge a Barcelona i continuen reinvertint a la ciutat de manera significativa.

Moltes d'elles fan servir les seves operacions a Barcelona per supervisar el mercat del sud d'Europa, mentre que algunes utilitzen Barcelona com a pont per a la seva entrada en els mercats del nord d'Àfrica i especialment Amèrica Llatina.

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS