Per què Barcelona

Barcelona en Xifres 10 Raons per invertir a Barcelona Sectors estratègics

10 Raons per invertir a Barcelona

prev menu next

Accessible i connectada amb l’exterior

Barcelona és l'única ciutat del Sud d'Europa que concentra en 5 quilòmetres lineals, un dels majors ports de la Mediterrània, estació de tren d'alta velocitat, un aeroport internacional, autopistes connectades a la xarxa europea, el segon major recinte firal d'Europa i una de les majors zones logístiques del sud d'Europa.

En relació al trànsit aeri, l'aeroport de Barcelona compta amb unes instal•lacions preparades per absorbir fins a 55 milions de passatgers anuals. L'aeroport opera més de 900 vols diaris i connecta amb 190 destinacions domèstiques i internacionals. Durant l'any 2013, l'Aeroport de Barcelona serà l'aeroport que més rutes estrenarà al món, fet que mostra la seva vitalitat i potencial.

Pel que fa al trànsit marítim, el Port de Barcelona és el més important del món en tràfic de creuers, després dels situats al Carib, i líder a Europa en termes de trànsit de vehicles i contenidors de mercaderies i s'especialitza en el maneig de mercaderies d'alt valor afegit. Les mercaderies procedents de ports asiàtics s'estalvien 3 dies de travessia si desembarquen a Barcelona en comparació al desembarcament en ports del nord-oest d'Europa.

Després de la seva ampliació, el Port de Barcelona disposa de BEST (Barcelona Europe South Terminal) una de les més modernes i automatitzades terminals de contenidors del món, i la major zona de serveis logístics i de transport de la Península Ibèrica i el sud d'Europa. El port disposa de connexió ferroviària de càrrega amb la xarxa ferroviària ibèrica i disposa de l'única connexió ferroviària de càrrega amb via d'ample europeu de la península ibèrica.

Aeroport de Barcelona

Port de Barcelona

Transports Metropolitans de Barcelona

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS