Per què Barcelona

Barcelona en Xifres 10 Raons per invertir a Barcelona Sectors estratègics

10 Raons per invertir a Barcelona

prev menu next

Una ubicació privilegiada

Barcelona és la porta del sud d’Europa, centre d’una euroregió econòmica emergent, capital de l’àrea mediterrània, pont amb el Magrib i plataforma d’enllaç amb Amèrica Llatina.

Barcelona, una ciutat amb més de 2.000 anys d'història, és la principal metròpoli euromediterrània, la capital econòmica, cultural i administrativa de Catalunya i un dels principals motors generadors d'activitat d'Espanya i de la Unió Europea.

El seu mercat directe és de més de 18 milions d'habitants i abasta des de les Illes Balears fins a l'Aragó, i des de València fins al sud-est de França.

La seva ubicació privilegiada a la ribera del mar Mediterrani, al nord-est de l'estat espanyol, a dues hores de França per carretera i ben connectada amb les principals ciutats europees, la posiciona com un dels destins preferents per a la inversió internacional al sud d'Europa.

A més, el seu lideratge a la Mediterrània és cada cop més evident com a pont amb la ribera sud i plataforma d'entrada de béns, mercaderies i persones provinents de l'Extrem Orient i Amèrica.

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS