Novetats

Última modificació: 29/01/2018

MWC 2018: Barcelona lidera la revolució Mobile

El 2018 arrenca amb una agenda completa d'esdeveniments a Barcelona que tenen, com a epicentre, el sector del mòbil


Font: 4YFN

Última modificació: 26/01/2017

Barcelona, ciutat amb millor promoció econòmica internacional

Barcelona ha estat escollida la ciutat amb la millor promoció econòmica internacional del món per la revista fDi Magazine del grup Financial Times. La ciutat ha estat reconeguda en la primera edició dels fDi Strategy Awards d'entre 124 regions. La publicació també ha atorgat la màxima qualificació general a la Direcció de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Barcelona, convertint-se així en la millor Agència de Promoció d'inversions de l'any.

Font: 4YFN

Última modificació: 26/01/2017

L?estand expositiu de Barcelona Activa al 4YFN aplegarà 24 empreses emergents mobile

4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negoci per a la comunitat creixent de start-ups tecnològiques a nivell global impulsada per Mobile World Capital Barcelona, preveu aplegar més de 20.000 assistents en la quarta edició del seu esdeveniment, que organitza en col·laboració amb GSMA Mobile World Congress (27 de febrer ? 1 de març).

Última modificació: 27/10/2016

L'Ajuntament i Barcelona Activa, presents a l'Smart City Expo World Congress

Per segon any consecutiu, l?Ajuntament de Barcelona i l?Agència de Desenvolupament Local són presents a l?esdeveniment més important a nivell mundial sobre ciutats intel·ligents, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona del 15 al 17 de novembre. Hi participaran més de 600 ciutats, 400 ponents i les empreses líders en la indústria de solucions urbanes intel·ligent.

Última modificació: 26/10/2016

Barcelona es promociona a UK i la Xina per a captar inversió i fer negocis

Aquest mes de novembre, la ciutat serà present en diverses fires internacionals en països com el Regne Unit i la Xina cercant projectes d'inversió i estrenyent lligams econòmics.


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS