Novetats

Última modificació: 29/01/2018

MWC 2018: Barcelona lidera la revolució Mobile

El 2018 arrenca amb una agenda completa d'esdeveniments a Barcelona que tenen, com a epicentre, el sector del mòbil


Última modificació: 22/02/2017

Barcelona fomenta les polítiques de promoció econòmica internacional

El Govern municipal té per objectiu consolidar Barcelona com una ciutat oberta i global, per això l'Ajuntament invertirà 7 milions d'euros durant aquest mandat, una inversió amb la qual es vol atreure activitats i talent que contribueixin a dinamitzar l'economia local.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 10/02/2017

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a Bizbarcelona per impactar en les empreses

Amb el lema "Suma't al moviment" el recinte de Montjuïc de Fira Barcelona serà l'escenari, del 31 de maig al l'1 de juny, del Bizbarcelona que tindrà com a tema principal la transformació social. L'oferta d'assessorament, formació i esdeveniments s'estructura en tres grans eixos: noves tendències; serveis empresarials i per a projectes d'economia social; i eines per a la digitalització.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 01/02/2017

Barcelona dóna a conèixer la seva realitat econòmica a Utrecht

De l?11 al 12 de febrer, tindrà lloc l?Expo Emigració a la ciutat neerlandesa d?Utrecht que en l?edició de l?any passat va rebre prop de 12.500 visitants.

Font: 4YFN

Última modificació: 26/01/2017

Barcelona, ciutat amb millor promoció econòmica internacional

Barcelona ha estat escollida la ciutat amb la millor promoció econòmica internacional del món per la revista fDi Magazine del grup Financial Times. La ciutat ha estat reconeguda en la primera edició dels fDi Strategy Awards d'entre 124 regions. La publicació també ha atorgat la màxima qualificació general a la Direcció de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Barcelona, convertint-se així en la millor Agència de Promoció d'inversions de l'any.


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS