Novetats

Última modificació: 29/01/2018

MWC 2018: Barcelona lidera la revolució Mobile

El 2018 arrenca amb una agenda completa d'esdeveniments a Barcelona que tenen, com a epicentre, el sector del mòbil


Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 29/03/2017

Barcelona i la Xina intercanvien inversions i activitat empresarial

Una delegació institucional de promoció econòmica de l'Ajuntament de Barcelona ha viatjat a la Xina, el segon major inversor mundial, per signar un acord de col·laboració amb el Hong Kong Trade Development Council, la institució que ajuda a la projecció internacional de les empreses xineses.

Última modificació: 22/02/2017

Barcelona fomenta les polítiques de promoció econòmica internacional

El Govern municipal té per objectiu consolidar Barcelona com una ciutat oberta i global, per això l'Ajuntament invertirà 7 milions d'euros durant aquest mandat, una inversió amb la qual es vol atreure activitats i talent que contribueixin a dinamitzar l'economia local.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 10/02/2017

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a Bizbarcelona per impactar en les empreses

Amb el lema "Suma't al moviment" el recinte de Montjuïc de Fira Barcelona serà l'escenari, del 31 de maig al l'1 de juny, del Bizbarcelona que tindrà com a tema principal la transformació social. L'oferta d'assessorament, formació i esdeveniments s'estructura en tres grans eixos: noves tendències; serveis empresarials i per a projectes d'economia social; i eines per a la digitalització.

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 01/02/2017

Barcelona dóna a conèixer la seva realitat econòmica a Utrecht

De l?11 al 12 de febrer, tindrà lloc l?Expo Emigració a la ciutat neerlandesa d?Utrecht que en l?edició de l?any passat va rebre prop de 12.500 visitants.


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS