Novetats

Última modificació: 12/12/2017

El Port de Barcelona va créixer més d'un 35% a l'octubre

El Port de Barcelona continua registrant xifres rècord i a l’octubre de 2017 va augmentar un 35,5% el tràfic de mercaderies, segons les dades de l'Autoritat Portuària de Barcelona (APB). El tràfic de contenidors va créixer un 26,5% el mes passat i, enguany, ha augmentat un 31%.


Font: conferenciaConexus

Última modificació: 19/02/2016

Com optimitzar l'aprenentatge corporatiu

Durant els dies 19 i 20 de maig Connexus Events organitzarà a Barcelona la conferència titulada ?The Next Generation Corporate Universities: Advancing Executive Learning?.

Font: barcelona'gov

Última modificació: 11/01/2016

Formació per millorar la gestió de les ciutats i la vida dels seus habitants

Barcelona?gov, amb la col·laboració de l?Ajuntament de Barcelona, ofereix cursos especialitzats en la gestió del bon govern i polítiques públiques per a la millora de la gestió de les ciutats i de la vida dels seus habitants.

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 28/01/2016

Barcelona inicia el procés cap a un nou pla de turisme

L?Ajuntament ja ha iniciat els contactes amb els diversos actors implicats per assegurar un model de ciutat que sigui respectuós amb els seus ciutadans.

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 28/01/2016

El 4YFN es consolida com la trobada dels emprenedors i les startups 'mobile'

L'esdeveniment, que es celebra paral·lelament al Mobile World Congress, reunirà 12.000 professionals, 400 empreses i 500 inversors en la quarta edició.


Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS