Novetats

Font: Sustainable Brands

Font: Sustainable Brands

Última modificació: 10/04/2015

El #SB15bcn impulsa la sostenibilitat a Barcelona

La ciutat acull el Sustainable Brands 2015, que treballa per difondre casos d'èxit, eines i aprenentatges per integrar sostenibilitat i marques.

Connectar sostenibilitat i negoci. Aquesta és el principal objectiu del Sustainable Brands 2015, que després de passar per ciutats com San Diego, Londres o Istanbul aterra a Barcelona entre el 26 i el 28 d'abril

Aquest esdeveniment, el més important del sector, és una oportunitat única per fer networking  amb experts,business innovators, emprenedors socials i administracions. A més, permetrà conèixer casos d'èxit, eines i aprenentatges sobre com integrar la sostenibilitat en l'ADN dels negocis

Durant el SB'15, els líders més innovadors a nivell global de marques explicaran i debatran entorn de temes com l'economia circular, l'story doing o els riscos reputacionals en la cadena de valor. A més, els empresaris que hi assisteixin podran repensar el seu negoci amb el net positive impact i rebran ajuda per dissenyar l'objectiu final de l'empresa. 

En aquest sentit, les empreses relacionades amb Barcelona Activa poden aconseguir un 30% de descompte en el preu de l'entradala web de l'organització 

Sostenibilitat a l'abast de tothom 

Per altra banda, el diumenge 26 d'abril, el Sustainable Brands ha organitzat un diumenge en família en el que petits i grans podran aprendre i conèixer sobre sostenibilitat amb jocs, un mercat de roba de segona mà, una passarel·la de moda, un concert o, fins i tot, tastar productes sostenibles i de quilòmetre zero. 

A més, el Sustainable Brands Barcelona estrena Co-creating Cities, un projecte per enfortir els vincles entre l'esdeveniment i la ciutat. En aquest sentit, l'Ajuntament de Barcelona ha compartit una sèrie de reptes concrets als que els experts de les empreses que hi participen intentaran donar resposta. 

Sustainable Brands 2015 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS