Novetats

Font: Sónar + D

Font: Sónar + D

Última modificació: 19/06/2016

Sónar+D Catalunya, a l'avantguarda de la tecnologia d'àudio 3D

L'edició del Sónar+D del 2016 ha acreditat el posicionament de Catalunya a l'avantguarda de la tecnologia d’àudio 3D.

Les cançons 3D composades per músics, artistes sonors i DJ amb la tecnologia Sfëar s'han pogut escoltar en primícia en el Sónar+D, un nou sistema acústic innovador pensat per poder equipar estudis professionals de producció musical amb tecnologia de so 3D i per poder organitzar esdeveniments de so 3D immersiu, ja sigui a l'aire lliure i en directe com en sales de concerts.

Per la seva banda, músics internacionals com Mr J, Timothy Schemele i MainBerlin han presentat al Sónar+D les primeres cançons 3D composades amb Sfëar. Permet crear cançons i sessions de música en tres dimensions en directe i produir i distribuir música i continguts d'àudio immersiu en els dispositius mòbils a través d'auriculars. “El so 3D serà el nou estàndard en el camp de l'àudio, com ho va ser la irrupció del so estèreo en els anys cinquanta i el pas estèreo al sistema 5.1 en els vuitanta”, ha apuntat el director de Tecnologies Audiovisuals d'Eurecat, Adan Garriga. 

Eurecat Centre Tecnològic de Catalunya aplega l'experiència de més de 450 professionals que generen un volum d'ingressos de 45 milions d'euros anuals i dóna servei a més de 1.000 empreses. R+D aplicat, serveis tecnològics, formació d'alta especialització, consultoria tecnològica i esdeveniments professionals. 

>> Més informació: 

web Sónar+D

web Eurecat 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS