Novetats

Font: SIL

Font: SIL

Última modificació: 16/06/2016

El SIL tanca l'edició del 2016 amb un balanç rècord

Les xifres del Saló Internacional de la Logística (SIL) del 2016 han aconseguit nivells rècords: més de 30.000 professionals i unes 1.000 empreses, un 10% més que l’any anterior, han assistit entre el 7 i el 9 de juny al recinte firal de Montjuïc.

El SIL d'aquest any, que ha arribat a la 18a edició, ha significat el cim sobre la logística més internacional de la història i ha situat Barcelona com hub  del sud d'Europa, segons el seu president, Jordi Cornet. S'hi ha presentat més de 100 casos d'èxit de grans firmes internacionals. 

El saló ha apostat fermament per la innovació i ha acollit per primera vegada el SIL Smart Innovation, una zona expositiva amb productes, serveis i solucions innovadores, sostenibles, eficients i efectives per a les cadenes de subministrament. 

A més, ha tingut lloc en el marc del saló el 19è Congrés Internacional del SIL, sota el títol “Tendències que marcaran la Supply Chain. La Transformació Digital” i també s'ha celebrat el 14è Fòrum Mediterrani de Logística i Transport, la 9a Cimera Mediterrània de Ports i la 5a Cimera Llatinoamericana de Logística i Transport. 

>> Més informació: 

web SIL 18è Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS