Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 22/01/2015

El programa Reempresa ha salvat 76 negocis i 212 llocs de feina en dos anys a Barcelona

Segons el balanç del servei a Barcelona, que s'ofereix des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa, s’han tancat operacions per valor de 4,9 milions d'euros.

L'Ajuntament de Barcelona i la Cecot han fet balanç dels dos primers anys de la col·laboració  que permet oferir el servei del programa de cessió d'empreses Reempresa des de Barcelona Activa. 

En aquest període, s'ha assegurat la continuïtat de 76 empreses i 212 llocs de feina. A més, la inversió induïda ha estat de 4,9 milions d'euros, fet que ha contribuït a millorar l'activitat econòmica de la ciutat. Durant aquest període fins a 299 empresaris s'ha donat d'alta al servei, multiplicant gairebé per quatre els números previstos inicialment. 

Pel que fa a les empreses cedides, el 40% pertanyen al sector serveis, el 30%, al comerç; el 28%, a la restauració i un 1% respectivament, a la indústria i la construcció. De mitjana, aquestes 76 empreses facturen uns 270.000 euros anuals. 

Un nou model d'emprenedoria que assegura la continuïtat de l'activitat econòmica 

El programa Reempresa, que s'ofereix gratuïtament a Barcelona des de l'Oficina d'Atenció a l'Empresa, posa en contacte empresaris interessats en cedir el seu negoci amb emprenedors disposats a donar-li continuïtat, i s'ha convertit en un nou model d'emprenedoria. Aquest servei de transmissió empresarial ajuda a validar la viabilitat de l'empresa, assessora individualment l'empresari cedent i el reemprenedor, i facilita la negociació del traspàs.

Programa Reempresa - Servei de transmissió emprearial OAE 

Llegeix la nota de premsa 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS