Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 07/04/2016

Ocado Technology a Barcelona, gràcies al servei d'aterratge empresarial

Barcelona Activa ofereix assistència complerta per empreses i companyies que volen establir-se a la capital catalana.

Bona prova d'això és l'arribada d'Ocado Technology, la principal botiga d'alimentació en línia de distribució al detall i sense punts de venda físics. Aquesta companyia anglesa creada fa setze anys i ara a Barcelona seguirà desenvolupant tecnologies per a la plataforma de compra i sistemes de control i d'alerta en temps real, robòtica o processament de dades. Per tot plegat contractarà uns dos-cents professionals entre enginyers, programadors o experts en tecnologies de la informació. 
 
Ocado Tecnhology Barcelona està liderat per Clifford Bailey, que s'ha instal·lat temporalment amb un equip petit a la incubadora que Barcelona Activa té a Glòries. El servei d'aterratge empresarial té una àmplia cartera de serveis disponibles que es poden consultar en aquest espai web amb la possibilitat de fer una sol·licitud en línia. Destaquen, entre d'altres facilitats: informació i assessorament sobre procediments per establir-se a Barcelona, suport per a la cerca de treballadors i estudiants en pràctiques o informació sobre proveïdors privats especialitzats. 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS