Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 16/05/2017

Barcelona dóna visibilitat al teixit empresarial del disseny a la NYCxDESIGN

Barcelona potencia el disseny inspirat en la ciutat a la Setmana del Disseny de Nova York, la NYCxDESIGN. Una delegació de 13 empreses de Barcelona hi participaran entre el 20 i 24 de maig amb l'objectiu potenciar la imatge del disseny de la ciutat i oferir visibilitat al teixit empresarial.

A Nova York es realitzaran dues mostres sota el nom Inspired in Barcelona: Lifestyle on tindran presència 13 marques del sector de l'hàbitat que s'inspiren en els valors, l'excel·lència i l'estil de vida de Barcelona en el marc de la NYCxDESIGN. Les empreses són BD Barcelona Design, Bloomint Design, Carpyen, Estiluz, Hidraulik, Livingthings, Mik Max, Mobles 114, Nutcreatives, Persiana Barcelona, Pichiglas Studio, Toru i Tothora.

A més, 21 productes seran els protagonistes d'aquesta setmana en dues de les fires més importants. La WantedDesign Manhattan, del 20 al 23 de maig, i la International Contemporary Furniture Fair (ICFF) del 21 al 24 de maig.

La delegació d'empreses de Barcelona hi participarà sota l'aixopluc del BCD, Barcelona Centre de Disseny; una entitat que promou l'ús del disseny com a eina de transformació per fer que les empreses i les organitzacions siguin més innovadores, internacionals i sostenibles. 

La ciutat, a més, celebrarà del 6 al 14 de juny la 12ª edició de la Barcelona Design Week, organitzada per BCD Barcelona Centre de Disseny. La cita és un punt de trobada d'empreses, persones emprenedores i professionals del sector, així com una oportunitat per al públic general interessat en la creativitat i la innovació en el disseny. 

Si vols saber més consulta l'informe Barcelona, a benchmark in the design sector.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS