Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 10/02/2017

La transformació social, econòmica i tecnològica arriba a Bizbarcelona per impactar en les empreses

Amb el lema "Suma't al moviment" el recinte de Montjuïc de Fira Barcelona serà l'escenari, del 31 de maig al l'1 de juny, del Bizbarcelona que tindrà com a tema principal la transformació social. L'oferta d'assessorament, formació i esdeveniments s'estructura en tres grans eixos: noves tendències; serveis empresarials i per a projectes d'economia social; i eines per a la digitalització.

Enguany, els continguts i activitats de Bizbarcelona volen mostrar com els nous contextos de canvi obliguen a buscar noves solucions i reinventar-se per adaptar els projectes als nous temps i que, al mateix temps, apostin per la sostenibilitat ambiental, social i econòmica.

El saló aportarà una visió i anàlisi de les principals tendències econòmiques, tecnològiques i empresarials, així com de generació d'impacte social o ambiental, que poden determinar l'èxit d'un negoci.

Es crearan diversos espais d'assessorament i networking on s'englobaran tot tipus de serveis empresarials per a la creació i/o consolidació de negocis d'economia social. Els professionals provinents de diferents entitats col·laboradores oferiran orientació personalitzada sobre diversos temes d'interès empresarial.

També s'obrirà l'àrea Bizexporta, coordinada per Caixabank i la Cambra de Comerç de Barcelona, per atendre consultes relacionades amb l'activitat exportadora.

Aquest any s'aprofundirà en l'àmbit de la transformació tecnològica de les empreses, en línia amb el Pla “Barcelona Ciutat Digital” que pretén enfortir el teixit econòmic digital i innovador de la ciutat.

L'extens programa es complementa amb una zona d'estands on es preveu la participació d'un centenar d'empreses, entitats i institucions que presentaran productes i serveis per a persones emprenedores i autònomes per a pimes i projectes d'economia social i solidària.

 

Més informació: web Bizbarcelona

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS