Novetats

Font: Fira de Barcelona

Font: Fira de Barcelona

Última modificació: 24/06/2016

La revolució 3D ja ha començat a transformar la indústria

La primera edició d'IN(3D)USTRY From Needs to Solutions posa de manifest que l'anomenada Quarta Revolució Industrial protagonitzada per la fabricació additiva i la digitalització dels processos productius ja és en marxa. L'esdeveniment ha servit per mostrar les aplicacions actuals i reptes de futur d'aquesta tecnologia en àmbits com l'arquitectura, automoció, salut i productes de consum, i per afavorir els contactes de negoci entre empreses i usuaris finals.

In(3D)ustry ha comptat amb més d'un centenar de prestigiosos speakers i amb una mostra molt representativa de l'ecosistema econòmic i social nascut com a conseqüència de l'ús de la impressió 3D. S'han tancat transaccions comercials que reafirmen que aquesta nova fórmula firal, focalitzada en les aplicacions del 3D en sectors industrials, afegeix valor a aquest mercat. 

Així, moltes de les empreses expositores ja han mostrat la seva voluntat de participar en la propera edició de 2017, que se celebrarà del 20 al 22 de juny al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Entre els professionals  que han visitat IN(3D)USTRY From Needs to Solutions, un 40% han estat alts directius i un 60% prescriptors de compra, el que mostra la rellevància de l'esdeveniment per al sector. 

Amb aquesta fira, Barcelona ha estat durant tres dies un centre internacional d'idees, reptes i solucions de la fabricació additiva i avançada i s'ha posat en relleu que aquest nou model de fabricació és una realitat i que la capital catalana compta amb tots els elements per impulsar aquesta nova revolució industrial. El centenar de ponents han coincidit a afirmar que estem en el llindar d'un nou model econòmic en el qual, a més, s'estendrà l'ús dels programes de col·laboració oberta.

>> Més informació: 

web IN(3D)USTRY 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS