Novetats

Font: Barcelona Centre de Disseny

Font: Barcelona Centre de Disseny

Última modificació: 16/06/2016

La Barcelona Design Week supera els 12.000 participants

Organitzada per Barcelona Centre de Disseny, la Barcelona Design Week (BDW) ha tancat la seva onzena edició amb una xifra que supera els 12.000 participants de l’any passat, amb més presència internacional.

Sota el lema 'La invasió del disseny', aquesta edició ha ofert un programa de més de 70 activitats com conferències, exposicions, tallers, presentacions i activitats de 'networking', que han reunit creatius, empreses, professionals, emprenedors i públic general des del 2 de juny al Disseny Hub. En total, més de 80 empreses, entitats i escoles hi ha participat activament. 

El president de Barcelona Centre de Disseny, Pau Herrera, ha ressaltat la importància de tenir una setmana del disseny a la ciutat, ja que suposa un "aparador internacional" que connecta Barcelona amb grans urbs del món i que permet prendre el pols als temes més actuals en matèria de disseny. En un comunicat, Herrera ha afegit que també és una plataforma que dóna a conèixer el disseny de Barcelona i els seus protagonistes.

La BDW  ha acollit també la segona edició del 'congresstival' Design is Future, entre el 6 i el 8 de juny, amb més de 300 empreses i professionals, un 30% més que l'any passat, i un cartell amb 15 experts de prestigi internacional.

>> Més informació: 

web Barcelona Design Week

web Barcelona Centre de Disseny

web Disseny Hub Barcelona 

 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS