Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 25/02/2016

Aproxima’t a les economies col·laboratives i pren-ne part activa!

De l’11 al 13 de març tenen lloc a Barcelona Activa les jornades "Economies Col·laboratives Procomuns: Polítiques, Tecnologies i Ciutat per a les Persones".

L'Economia Col·laborativa Procomú, un model emergent, es basa en la producció col·laborativa de recursos i serveis articulada a partir de plataformes digitals, en comunitats de persones contribuïdores que s'autogovernen i en la propietat compartida d'un recurs comú i que es fa accessible com un bé públic. Els casos "clàssics" i de gran èxit són el programari lliure (que domina per sobre del programari privatiu a molts camps de programari) i Viquipèdia
  
La producció procomú s'està expandint, no només a àrees amb un fort component de coneixement o de caràcter immaterial, sinó també a producció material com la maquinària (FabLabs, Open Source Ecology), allotjaments (couchsurfing) o divises (monedes locals). Amb aquesta trobada pren rellevància aquest model Procomú de l'Economia Col·laborativa, es proposa el co-disseny de polítiques públiques per promocionar-lo i avança propostes tècniques per a la construcció de plataformes col·laboratives. 

L'esdeveniment s'estructura en tres eixos temàtics amb taules rodones, tallers, debats i activitats obertes al voltant de Polítiques PúbliquesEconomia col·laborativaTecnologia

www.procomuns.net 


  

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS