Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 25/07/2017

Barcelona es convertirà en la capital de la indústria 4.0 la propera tardor

La Barcelona Industry Week aplegarà simultàneament cinc salons entre l'1 i el 6 d'octubre.

Entre l'1 i el 6 d'octubre, el recinte firal de Gran Via serà l'escenari de la Barcelona Industry Week, un esdeveniment que reunirà simultàniament tots aquests salons: Expoquimia (sector químic), Eurosurfas (tractament de superfícies), Equiplast (plàstic i cautxú), In(3D)ustry From Needs to Solutions (fabricació additiva i avançada) i IOT Solutions World Congress (Internet de les coses). 

Aquests esdeveniments atrauran un miler d'empreses, uns/unes 850 speakers internacionals i més de 50.000 professionals per mostrar l'oferta més transversal i innovadora de tota la cadena productiva des de la matèria primera, plàstica i química, passant per la producció massiva o personalitzada, fins a arribar a l'automatització de processos mitjançant l'última tecnologia.  

Aquest any, Barcelona Activa tornarà a estar present en dos d'aquests esdeveniments. A l'IoT Solutions World Congress hi haurà un estand compartit amb l'Ajuntament de la ciutat, on es donarà cabuda a una vintena d'empreses. I a l'In(3D)ustry hi haurà un estand propi amb dos córners: un per al Parc Tecnològic i un altre per a la Xarxa d'Ateneus de Fabricació i l'espai municipal de suport al prototipatge Makerspace.

La segona edició d'In(3D)ustry From Needs to Solutions canvia de data respecte de la primera edició i se celebrarà del 3 al 5 d'octubre. Després de la bona acollida de la primera convocatòria, amb més de 40 expositors i 102 conferenciants, el certamen comptarà amb una extensa mostra representativa de l'ecosistema de la fabricació additiva i avançada amb la participació dels principals fabricants d'aquest tipus de maquinària, així com empreses usuàries de diversos sectors industrials.

Igualment, del 3 al 5 d'octubre, tindrà lloc l'IoT Solutions World Congress, un esdeveniment que, amb només dues edicions, ja s'ha convertit en un referent del sector, amb més de 200 expositors i 200 speakers internacionals, entre els quals, Nadim Tawileh, de Google, John Ellis, de Ford o Carlos García-Galán, de la NASA. S'espera que el congrés aplegui els experts mundials de la Internet industrial, així com a les empreses que estan marcant el pas en el desenvolupament de l'IoT a nivell mundial. 

Per cert, els que s'inscriguin a l'IOT Solutions World Congress abans del 31 de juliol amb el codi 526E24AF podran gaudir d'un 50% de descompte.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS