Novetats

Font: Harbour.Space

Font: Harbour.Space

Última modificació: 11/08/2016

Harbour.Space, un nou centre internacional de formació tecnològica

La iniciativa pionera ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona en el procés d'establiment a la ciutat i per entrar en contacte amb la comunitat acadèmica, institucional i empresarial local.

Barcelona comptarà, a partir del mes de setembre, amb un nou espai dedicat a la formació tecnològica amb un marcat caràcter internacional. Es tracta de Harbour.Space, un projecte d'inversió estrangera promogut per diversos socis internacionals que han detectat en la ciutat potencialitats com a entorn innovador, emprenedor i atractiu per captar talent estranger.

Es tracta d'una iniciativa pionera i innovadora, d'abast global, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, a través de la Direcció de Promoció de la Ciutat, en el procés d'instal·lació. Una aposta per enfortir i enriquir l'ecosistema local i articular possibles col·laboracions entre iniciatives similars que ja poden existir.

Suport de Barcelona Activa

Des de l'Ajuntament de Barcelona s'ha facilitat a l'empresa el contacte amb els principals stakeholders i amb la comunitat acadèmica, institucional i empresarial. A més, ha comptat amb el suport de l'equip de l'Oficina d'Atenció a les Empreses de Barcelona Activa, l'espai municipal que aglutina tots els recursos que les empreses necessiten per ser més competitives i generar ocupació.

Formació de nivell universitari

A Harbour.Space s'impartiran programes interdisciplinaris d'entre 1 i 3 anys sobre Ciberseguretat, Màrqueting Digital, Ciència Computacional, Gestió de dades, Matemàtiques com a segona llengua, Emprenedoria en alta tecnologia o Disseny Interactiu, entre d'altres. Es tracta, doncs, de continguts relacionats amb algunes de les disciplines amb més projecció de futur a nivell d'ocupació.

Els cursos seran impartits, en llengua anglesa, per persones expertes en l'àmbit de la indústria tecnològica i el món acadèmic provinents de Rússia, Alemanya, Anglaterra o els Estats Unitts.

Més informació al web de Harbour.Space.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS