Novetats

Font: 4YFN

Font: 4YFN

Última modificació: 26/01/2017

L’estand expositiu de Barcelona Activa al 4YFN aplegarà 24 empreses emergents mobile

4 Years From Now (4YFN), la plataforma de negoci per a la comunitat creixent de start-ups tecnològiques a nivell global impulsada per Mobile World Capital Barcelona, preveu aplegar més de 20.000 assistents en la quarta edició del seu esdeveniment, que organitza en col·laboració amb GSMA Mobile World Congress (27 de febrer – 1 de març).

Aquesta xifra suposa un creixement del 60% respecte a l'edició del 2016 i reafirma el paper de 4YFN com un punt de trobada i de negoci per a persones emprenedores, start-ups, inversores i grans corporacions a nivell global en el marc del congrés.

Barcelona Activa hi tornarà a ser present, per quart any consecutiu, amb un estand expositiu amb la presència de 24 empreses emergents que estan vinculades amb l'Agència de Desenvolupament Local. Es tracta de start-ups que estan incubades en algun dels equipaments com el Viver d'Empreses o el Business Factory Almogàvers o bé han rebut algun tipus d'assessorament per tirar endavant el seu projecte de negoci. Entre les empreses, n'hi ha que posen en marxa projectes que apliquen la innovació social amb les darreres novetats tecnològiques com el cas de M4Social, vinculada al Tercer Sector Social.  

I és que segons l'informe Startup Ecosystem Overview, la capital catalana se situa com el 5è hub tecnològic a nivell europeu, per darrere de Londres, Berlin, París i Amsterdam. Aquesta consideració li permet liderar la inversió en start-ups a nivell espanyol i captar el 56% del total. A més, en aquesta ciutat es produeixin el 48,2% de les operacions (fusions, adquisicions, etc.) a nivell estatal.

Així mateix, 4YFN Barcelona també destacarà per la important presència internacional que augmentarà en països representats. Aquesta pluralitat, fruit de l'increment de start-ups i inversors internacionals, respon també a l'augment de la participació de delegacions internacionals presents a l'esdeveniment.  

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS