Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 09/06/2016

El futur de la fabricació 3D es mostra a Barcelona

A la primera edició d’In(3D)ustry From Needs to Solutions, del 21 al 23 de juny al recinte firal de Montjuïc, representants de quatre grans sectors industrials donaran a conèixer els seus casos d’èxit.

El saló ha despertat l'interès de moltes de les companyies líders en la fabricació d'aquest tipus d'impressores. Així, In(3D)ustry From Needs to Solutions comptarà amb la presència com HP, Hoffman Industrial, Renishaw Arburg i Nexeo que donaran a conèixer, en un format diferent, tant les seves últimes novetats en productes com les solucions que puguin oferir als sectors usuaris. 

In(3D)ustry From Needs to Solutions ofereix l'opció de conèixer les àmplies possibilitats d'aquest tipus de tecnologia i les tendències de present i futur gràcies al software de codi obert. Alhora, es presentaran projectes de tecnologia en tres dimensions creats per emprenedors, pimes i centres tecnològics de tot el món en els camps de noves formes, nous materials i processos digitals en l'Innovation Marketplace i es guardonaran amb els In(3D)ustry Awards les millors solucions presentades per cadascuna de les indústries usuàries i una a nivell global. 

També s'hi podran veure els treballs en impressió 3D realitzats pels dissenyadors participants en el taller IMPRIMIDA, iniciativa que va començar al Fab Lab Barcelona i que té continuïtat al Sónar+D. 

>> Més informació: web In(3D)ustry 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS