Novetats

Font: eBay.es

Font: eBay.es

Última modificació: 22/09/2014

eBay amplia la seva presència a Barcelona amb unes noves oficines

L'empresa nord-americana de comerç electrònic es traslladarà a unes instal·lacions més grans i crearà 100 nous llocs de treball.

La empresa nord-americana de comerç electrònic eBay Enterprise ha ampliat la seva presència a Barcelona amb el trasllat a unes instal·lacions més grans, situades al districte del 22@, que ocupen 2.200 metres quadrats i que suposaran la creació de 100 nous llocs de treball. Una inversió que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat a través d'Invest in Catalonia d'ACCIÓ

El president d'eBay Enterprise, Craig Hayman, i l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, juntament amb el conseller delegat d'ACCIÓ, Joan Tarradellas, van inaugurar  les noves oficines de la companyia. 

Creixent potencial internacional 

L'empresa s'ha decidit a fer aquest trasllat, després que l'any passat els clients de l'empresa a Europa van experimentar un creixement del 27% en nivell de vendes a través de comerç electrònic. La seva divisió a Barcelona ofereix serveis de màrqueting digital i de comerç electrònic a altres empreses. 

Per l'alcalde, Xavier Trias, la capital catalana "s'està posicionant com una ciutat de confiança pels inversors i emprenedors" gràcies a apostes com la d'eBay Enterprise. Per Trias, "Barcelona és la capital emergent del comerç electrònic del sud d'Europa", i en aquest sentit va afegir que "la creació l'any passat de l'e-Commerce & Tech Barcelona Clúster" ha contribuït a consolidar i millorar el negoci digital a la capital catalana. 

L'any passat la inversió de les empreses dels Estats Units a Catalunya va arribar als 710 milions d'euros. Actualment hi ha més de 600 empreses d'aquest país establertes a Catalunya

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.