Novetats

Font: domini.barcelona

Font: domini.barcelona

Última modificació: 19/02/2016

Reserva ja el domini .barcelona pel teu web!

Tothom qui operi en l’àmbit d’influència de la ciutat pot demanar-lo, tant sigui del sector cultural, turístic, comercial o educatiu. En tres anys, s’espera que hi hagi uns 20.000 .barcelona operatius.

Qualsevol empresa, entitat i particular que vulgui associar el seu web i els seus correus al nom de la capital catalana pot registrar la petició amb prioritat fins a les 13h del 15 de març.

Si s'aprova la proposta, a partir del 20 de març ja serà operatiu. L'objectiu de l'Ajuntament és convertir el .barcelona en el domini de referència dels barcelonins i com a requisit s'estableix que el contingut del lloc web amb aquesta extensió estigui lligat a Barcelona o la seva àrea d'influència. 
  
La Fundació puntCAT vetllarà per la correcta assignació de dominis fins al 20 de març en cas de coincidència de sol·licituds. La quota de llançament del .barcelona és d'uns 100 euros anuals per al període inicial; a partir del 21 de març, el preu es reduirà a 40 euros l'any. Els dominis s'hauran de registrar amb els registradors autoritzats, que establiran el preu de venda al públic final en funció dels serveis associats al domini registrat. Ho podeu fer a través d'aquest enllaç

domini.barcelona

Fundació puntCat


 

 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS