Novetats

Font: Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Font: Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya

Última modificació: 18/04/2016

L'ocupació a les cooperatives creix un 4,6% i manté la tendència a l'alça

Gairebé 2.000 cooperativistes s’han incorporat al mercat de treball el 2015 i, en conjunt, més de 43.000 persones treballen a les cooperatives catalanes.

Entre 2010 i 2015, l'ocupació a aquesta tipologia empresarial s'ha incrementat un 10% segons la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, l'entitat que n'agrupa i en representa més de 3.000. 
 
Les empreses han augmentat o mantingut la seva ocupació en un 84% i la facturació en un 76% respecte l'any passat. A més, de forma global, les cooperatives promouen contractació de qualitat (81% d'indefinida) i l'equitat de gènere (46% dones treballant). 
 
Els productes i serveis de cooperatives s'associen a una major qualitat i a valors positius com la confiança, el compromís o el fet de ser un agent de proximitat. Un 77% de les cooperatives creades l'any passat corresponen a la modalitat de treball, una fórmula vàlida per a tots els sectors d'activitat econòmica, en què els socis i les sòcies participen de la propietat, la gestió i els resultats. 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS