Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 13/06/2017

Acord entre l'Ajuntament i Fira Barcelona per promoure projectes internacionals

Fruit de l'aliança, empreses tecnològiques barcelonines i novaiorqueses treballaran conjuntament a la incubadora MediaTIC.

L'AjuntamentFira de Barcelona han segellat una aliança per alinear la seva estratègia de promoció internacional i establir una col·laboració estable que permeti difondre l'aposta per l'economia digital, atreure empreses tecnològiques i impulsar l'ecosistema innovador

Fira de Barcelona promourà la relació de Barcelona amb les ciutats més importants del món, i en especial amb Nova York. En aquest context, s'habilitarà un crosslanding estable per a empreses tecnològiques barcelonines i novaiorqueses en la nova incubadora MediaTIC. Com a primera acció, al novembre, i durant els dies previs a la celebració de l'Smart City Expo World Congress (SCEWC), una vintena d'empreses de Nova York visitaran aquest equipament de Barcelona Activa i exploraran amb empreses de la ciutat projectes i interessos comuns.

El SCEWC jugarà un paper important per la seva condició d'esdeveniment de ciutats. En la propera edició, la cimera internacional de ciutats intel·ligents reunirà representants de més de 700 ciutats per compartir experiències, descobrir les últimes solucions desenvolupades en l'àmbit urbà i establir estratègies per a fomentar l'apoderament dels ciutadans i la seva major implicació en els processos i el disseny municipal. 

En el marc del SCEWC, tindrà lloc el primer Smart Mobility World Congress, una cimera sobre transport intel·ligent. Barcelona i Nova York llançaran un repte conjunt per a empreses per tal de donar resposta a reptes de mobilitat de les persones amb discapacitat visual. El guanyador de la prova farà un pilot del seu projecte a les dues ciutats. 
La col·laboració amb Fira també es materialitzarà en salons com l'IoT Solutions World Congress o l'In3Dustry.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS