Novetats

Font: CCB

Font: CCB

Última modificació: 22/06/2015

El China Construction Bank arriba a Barcelona

El segon banc del món ha inclòs la ciutat en la seva estratègia d'expansió i hi instal·la la seva seu central a l'estat.

El China Construction Bank (CCB) inaugurarà el proper 1 de juliol la seva primera seu a Barcelona, que se suma a ciutats com París, Milà o Amsterdam en l'estratègia d'expansió de l'entitat. 

Per a la seva arribada a Barcelona, el CCB ha rebut el suport de l'Ajuntament de Barcelona - a través de Barcelona Activa - i la Generalitat de Catalunya, mitjançant l'agència de competitivitat de l'empresa ACCIÓ, per a les diverses fases d'assentament a la ciutat. 

En concret, Barcelona Activa ha acompanyat al CCB durant el procés de selecció del personal autòcton (la meitat de la plantilla) i, juntament amb ACCIÓ, en la interrelació de l'entitat amb el teixit econòmic i empresarial local

El China Construction Bank és el segon banc més gran del món en capitalització de mercats, amb actius per valor de 207.900 milions de dòlars, i el segon en capitalització a la borsa, amb un valor de gairebé 200.000 milions d'euros. La seu de Barcelona comença amb un capital registrat original de 20 milions d'euros. 

China Construction Bank 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.

AGENTS ECONÒMICS