Novetats

Font: Ajuntament de Barcelona

Font: Ajuntament de Barcelona

Última modificació: 27/04/2017

Nova oferta de serveis i programes de suport empresarial al comerç

El comerç és una de les línies estratègiques de treball de Barcelona Activa i de la Regidoria de Comerç i Mercats de l'Ajuntament de Barcelona. Per això impulsen conjuntament serveis i programes específics pel teixit comercial.

El comerç de proximitat és l'ADN del teixit comercial de Barcelona. Un atractiu que fa de la ciutat una destinació atractiva turísticament però també des de la perspectiva empresarial a nivell internacional. La base comercial ja sigui innovadora, o tradicional, potencia aquest atractiu per a d'altres empreses i multinacionals que ho estimen com un gran valor afegit a la destinació.

La Direcció de Comerç de l'Ajuntament, conjuntament amb Barcelona Activa, ha elaborat el Catàleg de Serveis i Programes per al Comerç 2017 que ofereix serveis i programes específicament adreçats al petit comerç amb l'objectiu de contribuir a la millora de la competitivitat del sector i dels i de les professionals.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS