Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 18/03/2016

Canòdrom: el viver que connecta talent, emprenedoria i fonts de finançament

Plantejat com un multiespai per convertir idees creatives culturals, artístiques i tecnològiques en projectes emergents, el renovat Canòdrom, a Sant Andreu, és la seu permanent d’11 empreses i acull també programes d’incubació.

Fer del Canòdrom Parc de Recerca Creativa un centre capdavanter de la innovació i la creativitat a la ciutat i consolidar-lo com un punt de trobada entre els creadors i emprenedors. Amb aquest propòsit, el Canòdrom vol esdevenir el viver del talent creatiu de les indústries artístiques i culturals, aglutinant idees i coneixement en una plataforma de projecció del coneixement per a la valorització i llançament al mercat posteriorment. 

Barcelona Activa i l'Institut de Cultura de Barcelona dissenyen colze a colze programes de formació ocupacional i de suport a la creació d'empreses i en projectes relacionats amb l'alfabetització digital. Els dos equipaments volen acostar les noves tecnologies i la ciència a la ciutadania gràcies a aquest multiespai. 

Igualment el Canòdrom vol ser un laboratori obert al veïnat amb iniciatives com Barcelona Laboratori: una plataforma de cultura, coneixement, creativitat i innovació. A l'actualitat, ja és la seu permanent d'onze empreses i alhora allotja programes d'incubació

El model d'aquest equipament s'integra a les xarxes europees d'iniciatives similars com l'European Creative Business Network, el grup de Creative Industries de la xarxa Eurocities i la European Creative Hubs Forum, amb les qual ja hi ha contactes institucionals. 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS