Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 09/06/2016

Bizbarcelona ha atret 13.890 visitants amb un interès creixent per l’economia social

Els participants, la meitat amb empresa pròpia i que busquen consolidar la seva activitat, suposen un 12% més que l’any anterior, en una edició en què s’ha obert per primera vegada a l’economia social.

En dos dies d'intensa activitat, l'1 i 2 de juny passat, Bizbarcelona ha visualitzat l'enorme potencial de l'ecosistema emprenedor i de l'activitat empresarial barcelonina i catalana i ha aglutinat les eines i suport que els ofereixen diferents entitats públiques i privades que durant tot l'any fomenten programes i serveis per a la promoció econòmica i acompanyament de negocis incipients o consolidats.

Xifres exitoses  

Hi ha hagut més de 2.000 contactes  entre emprenedors i representants d'una trentena d'entitats inversors al Mercat de finançament; 620 entrevistes entre pimes interessades a exportar i experts en internacionalització; 532 sessions personalitzades d'assessorament en emprenedoria, empreses i economia social; més d'un miler de contactes en l'Speed Dating, prop de 200 trobades en l'àrea Reempresa, i més de 1.500 missatges al Mur. A més, ha comptat amb un total de 200 conferències, 366 ponents, 25 activitats de networking, i 85 expositors. 

Excel·lent acollida BizEconomiaSocial 

La inclusió d'un eix dedicat a l'economia social ha tingut una excel·lent acollida per part del públic. S'han celebrat conferències, activitats de networking i entrevistes d'assessorament específiques sobre aquesta temàtica per les quals han passat més de 1.300 persones.

El saló Bizbarcelona by Barcelona Activa, organitzat per Fira de Barcelona, està promogut per l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, CaixaBank, la Diputació de Barcelona, PIMEC i la Cambra de Comerç de Barcelona. També hi col·laboren aportant continguts i promocionant l'esdeveniment més d'un centenar d'entitats que formen part de la Bizcommunity.

La propera edició tindrà lloc els dies 31 de maig i l'1 de juny de 2017.

>> Més informació: web bizbarcelona

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS