Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 26/05/2016

Bizbarcelona, la referència per a milers d'emprenedors

Enguany té lloc l’1 i 2 de juny als palaus 1 i 2 del recinte de Montjuïc amb l’objectiu que les pimes, emprenedors i autònoms trobin solucions per fer créixer els negocis àgilment i eficaç, i crear nous i millors llocs de treball.

Els emprenedors tornaran a assistir a Bizbarcelona per trobar solucions, inspiració i finançament per materialitzar les seves idees i projectes de negoci. Aquesta sisena edició es divideix en tres àrees: Bizemprèn per a emprenedorsBizpimes per a les empreses i la novetat és el nou espai que s'obre al món de l'Economia Social. 

L'aparador i veu per a les altres economies 

BizEconomiaSocial, es donaran a conèixer propostes i iniciatives transversals  relacionades amb l'Economia Social i Solidària, l'Emprenedoria Col·lectiva, el Cooperativisme, l'Economia del Bé Comú, l'Economia  Col·laborativa, les Economies Comunitàries i l'Economia Social d'Inserció Laboral. S'aposta així per un espai més plural i de referència per impulsar noves pràctiques econòmiques  i es dóna veu a l'ecosistema d'economies transformadores. 

Accés a finançament, reclutament i SynergyS 

Barcelona Activa organitza un Mercat de finançament tant per a persones emprenedores com per a pimes. És un punt de contacte amb business angels, entitats inversores i xarxes de crowfounding. Com a novetat, el saló presenta quatre workshops sobre comerç electrònic, reptes logístics, digitalització i customer experience oberts tant per a pimes com per a persones emprenedores. Igualment, en l'àrea comercial de l'esdeveniment es podran trobar productes i serveis per a empreses, així com els estands d'institucions i entitats que donen suport al emprenedoria i l'activitat empresarial.
Així mateix, Barcelona Activa i PIMEC obren un Mercat de Treball a professionals d'administració, comerç i màrqueting que podran presentar la seva candidatura a empreses que busquen talent per incorporar a la seva organització. En aquest #JobMarketplace es preveu la participació de deu empreses i una cinquantena de candidats. 
 
També s'organitzaran activitats face to face per potenciar la interacció i generar diàleg que ajudi a establir noves relacions professionals i de col·laboració empresarial. Per aconseguir-ho, al saló s'impartiran tallers pràctics de networking en línia i de speed networking, així com de llenguatge corporal, detecció d'oportunitats de negoci o per practicar el Elevator Speech. D'altra banda, les pròpies empreses proposaran als assistents reptes professionals on hauran d'enfrontar-se a situacions reals, creant sinergies i oportunitats de negoci, en el que es coneix com #SynergyS. S'afegeix també un Fòrum d'iniciatives universitàries que connectarà start-ups i projectes impulsats per estudiants amb joves emprenedors. 

Nou espai per a les franquícies

En el marc de Bizbarcelona, el sistema de franquícies comptarà amb el seu propi esdeveniment, que tindrà lloc sota el nom Bizfranquicias  i que reunirà marques franquiciadores de diferents sectors d'activitat que busquen augmentar la seva presència al mercat català. A més, l'àrea Bizfranquicias oferirà activitats formatives i de networking per donar a conèixer a potencials franquiciats els avantatges d'invertir o emprendre sota aquesta modalitat comercial. >> Web bizbarcelona

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS