Novetats

Última modificació: 26/10/2016

Barcelona es promociona a UK i la Xina per a captar inversió i fer negocis

Aquest mes de novembre, la ciutat serà present en diverses fires internacionals en països com el Regne Unit i la Xina cercant projectes d'inversió i estrenyent lligams econòmics.

La capital catalana disposarà d'un estand conjunt amb la Generalitat de Catalunya, novament sota el nom de Barcelona Catalonia, al pavelló internacional Going Global, en el marc de la fira d'emprenedors i de negocis Great British Business Show, el 17 i 18 de novembre a Londres. Aquest certamen, un dels més importants del món, s'adreça al públic britànic i serà una nova oportunitat de promocionar Barcelona a Londres i de dur-hi a terme trobades de negocis amb empreses de recent creació. 
  
Així doncs, la representació barcelonina i catalana farà difusió i oferirà una conferència diària explicant la proposta de negoci de la ciutat i les oportunitats d'inversió davant els emprenedors i les start-ups que poden valorar Barcelona per obrir-se a l'exterior, fer negocis a nivell internacional o mantenir una presència dins la Zona Euro. 

Barcelona es promociona al World Travel Market de Londres   

Es tracta de la segona fira del sector més important d'Europa i una de les més rellevants del món. L'Ajuntament de Barcelona hi participarà, del 7 al 9 de novembre, de la mà de Turisme de Barcelona, amb un estand de promoció de la ciutat al pavelló de Catalunya i, per primera vegada, també amb una delegació de la Direcció de Turisme que participarà en el Congrés per fer difusió de les polítiques de Gestió del Turisme de la ciutat. 

La delegació la formen el regidor, Agustí Colom, el gerent de l'àrea, Albert de Gregorio i Joan Torrella, director de Turisme. I precisament el butlletí oficial d'aquesta fira, distribuït a les quatre ciutats del món on té lloc l'esdeveniment, es dedicarà a la gestió turística de Barcelona

La capital catalana, present al Silicon Valley xinès 
  
Barcelona ha estat present en els darrers anys a la fira tecnològica xinesa Hi Tech Fair Shenzen, que arriba a la 17a edició. Durant aquest temps s'ha establert una relació fluida institucional i empresarial amb aquesta fira i aquesta regió, que ha visitat Barcelona en nombroses ocasions i en especial en motiu de les fires tecnològiques que es fan a Barcelona (MWC, SmartCity i IOT). 

Shenzen és considerat el Sillicon Valley xinès. L'objectiu de la presència a la fira, del 16 al 21 de novembre, és presentar la capital catalana com un entorn d'inversió i un hub especialment en sectors com el mobile, el gaming o les smart technologies. 


Més info: 
  
Great British Business Show: http://www.greatbritishbusinessshow.com/ i http://www.goinggloballive.co.uk

World Travel Market de Londres: http://www.wtmlondon.com/ 

China Hi-Tech Fairchina Hi-Tech Fair: http://www.chtf.com/english/ 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS