Novetats

Font: 4YFN

Font: 4YFN

Última modificació: 26/01/2017

Barcelona, ciutat amb millor promoció econòmica internacional

Barcelona ha estat escollida la ciutat amb la millor promoció econòmica internacional del món per la revista fDi Magazine del grup Financial Times. La ciutat ha estat reconeguda en la primera edició dels fDi Strategy Awards d'entre 124 regions. La publicació també ha atorgat la màxima qualificació general a la Direcció de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Barcelona, convertint-se així en la millor Agència de Promoció d'inversions de l'any.

Barcelona ha estat escollida la ciutat amb la millor promoció econòmica internacional del món per la revista fDi Magazine del grup Financial Times. La ciutat ha estat reconeguda en la primera edició dels fDi Strategy Awards d'entre 124 regions. La publicació també ha atorgat la màxima qualificació general a la Direcció de Promoció de Ciutat de l'Ajuntament de Barcelona, convertint-se així en la millor Agència de Promoció d'inversions de l'any. 
  
A més, Barcelona també ha destacat en 46 categories individuals més, com ara la gestió orientada a resultats, les estratègies de diversificació i les estratègies web. Segons la publicació anglesa, la ciutat compta amb una estratègia ben pensada i definida que combina l'ús intel·ligent de la tecnologia i les estratègies de planificació urbana amb l'eficiència en la promoció, unes tasques que s'han constatat amb un increment de la inversió estrangera directa a la ciutat, i de forma paral·lela a Catalunya, mentre que a la resta d'Europa ha disminuït. 
  
La mateixa publicació també ha situat Barcelona com la cinquena ciutat en la classificació bianual Global Cities of the Future per al període 2016-2017 que analitza la projecció de futur de les regions a través del potencial econòmic, la facilitat per fer negocis i la qualitat de vida, entre d'altres. A aquestes dues bones posicions de la ciutat s'hi suma també l'aconseguida a l'informe Global Cities Investment Monitor 2016, de KPMG, que situa Barcelona en vuitena posició al rànquing de les principals àrees urbanes del món en captació de projectes d'inversió estrangera entre els anys 2012 i 2016. A Barcelona s'hi realitzen el 36 % de les operacions d'inversió estrangera de tot Espanya. 

Més informació aquí

 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS