Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 26/05/2016

Shared Services Centers, la consolidació de l'aposta de Barcelona Catalonia

Catalunya ofereix talent jove i multilingüe, salaris competitius, entorn adequat, instal·lacions assequibles i una administració pública compromesa que garanteixen l’èxit dels projectes.

Al maig ha tingut lloc a Dublín la 16th Annual European Shared Services and Outsourcing Week. Barcelona Catalonia, a través  d'Ajuntament i Generalitat, ha presentat la seva proposta de valor per posicionar Barcelona com a referent a l'hora de pensar en activitats que engloben els Shared Services Centers, centres d'activitats de suport estratègics, amb competència internacional. 

Així mateix, Barcelona Catalonia ha liderat les taules rodones a una sèrie de conferències interactives que sota el títol ‘Onshore vs. Offshore: Which location will propel your SSC plans forward? (and which will only hold you back)' tenien com a objectiu identificar tendències dels inversors i els canvis en els criteris de valoració de les empreses envers els territoris

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS