Novetats

Font: B-travel

Font: B-travel

Última modificació: 14/03/2016

Noves oportunitats de negoci en el marc del B-Travel

El saló pren per segon any consecutiu el relleu al Saló Internacional del Turisme a Catalunya. Enguany, té lloc del 15 al 17 d’abril al recinte de Montjuïc amb noves oportunitats de negoci: Job Market Place i SynergyS.

El saló B-Travel de Fira de Barcelona mostrarà en la segona edició l'oferta turística de totes les comunitats autònomes i de més de cinquanta països de tot el món, amb l'estrena d'una posada en escena més experiencial

Barcelona Activa, amb el B-Travel 

L'Ajuntament, a través de Barcelona Activa, ofereix accions empresarials per assistir a les fires sectorials més importants de la capital catalana per fomentar la connectivitat amb grans corporacions, l'impuls en el creixement empresarial, l'atracció de talent i la generació de noves oportunitats de negoci: Job Market Place i SynergyS. 

Job Market Place 

Els empresaris i responsables d'organitzacions turístiques que busquen professionals del sector han enviat les seves ofertes de treball abans del 29 de març. Barcelona Activa publicarà les ofertes i preseleccionarà els candidats per a cada lloc de treball demandat. Això sí, el 15 d'abril, els candidats i les empreses s'entrevistaran en l'àrea Job Market Place, ja enmig de la celebració de la fira B-Travel. 

SynergyS 

I justament el 15 d'abril durant dues hores, de les 13 a les 15h, se celebrarà un nou SynergyS, l'esdeveniment de networking  perquè les pimes de la ciutat puguin oferir les seves solucions, serveis i productes als reptes que proposen les grans companyies del sector. 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS