Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 06/04/2016

La cultura innovadora dins de l'organització

El 21 i 22 d'abril Barcelona acollirà la conferència internacional sobre innovació i excel·lència que organitza Axiom Groupe.

Durant dos dies ponents d'empreses de primera línia es donaran cita a l'Hotel Avenida Palace. Els oradors principals de companyies com Nokia, Telefónica, Orange, Nestlé o Google tractaran la forma de fomentar una cultura innovadora dins de l'organització, la construcció dels ecosistemes empresarials, grans volums de dades per a impulsar la transformació digital i com participar en les converses de negocis al voltant de temes programàtics.

Com a patrocinador de l'esdeveniment, l'Ajuntament de Barcelona obtindrà una oferta exclusiva del 20% sobre el preu total de la inscripció. Aquesta oferta ha de ser confirmada amb Axiom Groupe abans de completar el registre (cal posar-se en contacte amb info@axiomgroupe.com amb el següent codi de conferència: SPI050). 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS