Novetats

Font: Axiom Groupe

Font: Axiom Groupe

Última modificació: 01/03/2016

Les finances de les companyies, a debat

L'Ajuntament de Barcelona patrocina la nova conferència internacional que organitza regularment Axiom Groupe amb experts sobre finances, innovació o la gestió de negocis. Aquest març té lloc el 17 i 18.

La reunió de negocis que atraurà ponents d'empreses de primera línia es farà a l'Hotel Avenida Palace amb un grup seleccionat de CFO, directors i caps de subministrament financer que compartiran les seves millors pràctiques en l'optimització de processos financers, millora de la qualitat, reducció de costos i eficiències de les companyies. Al llarg dels dos dies tractaran, per exemple, de la utilització de la factura electrònica

Com a patrocinador de l'esdeveniment, l'Ajuntament té una oferta exclusiva del 20% sobre el preu total de la inscripció, que ha de ser confirmada amb Axiom Groupe abans de completar el registre. Cal que us poseu en contacte: info@axiomgroupe.com amb el següent codi de conferència: SPSCH049. 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS