Novetats

Font: IoT SWC

Font: IoT SWC

Última modificació: 21/09/2016

IoTSWC, el congrés de les solucions de l'Internet de les Coses

El IoT SWC, que se celebrarà a Barcelona del 25 al 27 d'octubre, és el principal esdeveniment de la indústria internacional que aplega els majors capdavanter/ers i innovadors/es tecnològics per mostrar les últimes solucions i aplicacions de la indústria de l'Internet de les Coses.

El IoT SWC, que se celebrarà a Barcelona del 25 al 27 d'octubre, és el principal esdeveniment de la indústria internacional que aplega els majors capdavanters/ers i innovadors/es tecnològics per mostrar les últimes solucions i aplicacions de la indústria d'Internet de les Coses. 

En el Marc del IOTSWC Legacy tindrà  lloc, des del 24 d'octubre, a les 9 hores del matí, fins al 25 d'octubre, a les 5 hores de la tarda, sense descans, el IoT World Congress Solutions Hackathon, posicionant-se com a un important hub d'innovació. Adreçat a desenvolupadors/es aprendran com fer un prototip i obtindran una formació pràctica i experiència amb persones desenvolupadores d'Intel IO.

Així doncs, les persones participants posaran en marxa solucions industrials creatives i innovadores per a necessitats socials, tindran accés a la tecnologia més puntera, el núvol, gaudiran del suport de la xarxa de professionals IoT, de les Intel plataforms i d'equips tècnics.

>> Més informació: 

web de l'loT Solutions World Congress

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS