Novetats

Última modificació: 27/10/2016

L'Ajuntament i Barcelona Activa, presents a l'Smart City Expo World Congress

Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència de Desenvolupament Local són presents a l’esdeveniment més important a nivell mundial sobre ciutats intel·ligents, que tindrà lloc a la Fira de Barcelona del 15 al 17 de novembre. Hi participaran més de 600 ciutats, 400 ponents i les empreses líders en la indústria de solucions urbanes intel·ligent.

En el marc de l'Smart City World Congress (SCEWC), l'Ajuntament de Barcelona mostrarà la seva aposta per el paper central de la ciutadania en les ciutats intel·ligents i presentarà les quatre àrees en les que ja està treballant: ciutat en comú, ciutat circular, ciutat creativa i ciutat democràtica.  

Al seu torn, Barcelona Activa disposarà també com l'any anterior d'un estand en el qual hi haurà representades empreses en creixement del sector smart cities per difondre entre els congressistes els seus projectes i productes en aquest àmbit: ArkenovaAticserBGEO open GisCapmarConnecthingsCtrl4 EnviroEGM EnerHubEixverdEnerkia GlobalEnergyMass factoryNanoair Solutions – PuretiNearby SensorsOpentrendsOpticitsPentadomSensing & ControlSotaviaTinkerersVadecityWebdom Labs
  
Synergys, la plataforma d'oportunitats empresarials 
  
En el marc de l'SCEWC, tindrà lloc una nova edició de SynergyS, una activitat de networking que propugna Barcelona Activa on grans companyies proposen els seus reptes empresarials perquè les petites i mitjanes empreses de la ciutat puguin oferir les seves solucions, serveis i productes, de manera que sorgeixen oportunitats reals de negoci. 

Job Marketplace: les empreses busquen professionals 
  
El 17 de novembre de les 15 a les 18h, tindrà lloc una jornada de reclutament i networking entre empreses i professionals del sector, dinamitzada per Barcelona Activa, on empreses del sector coneixen possibles candidats per a les seves vacants. Com ocorre en altres fires, prèviament a la celebració de l'esdeveniment les empreses han donat a conèixer els perfils que els interessa cobrir i ha estat Barcelona Activa qui ha filtrat les persones candidates que encaixen en els perfils esmentats. A finals d'octubre, 6 empreses del sector de les ciutats intel·ligents han confirmat la seva presència per tal de conèixer-ne perfils interessants. Més informació d'aquesta activitat, al correu electrònic: espaipersonal@barcelonactiva.ca amb l'assumpte “job market place”. 

Paral·lelament, també hi haurà empreses de Barcelona i Catalunya vinculades al sector de la tecnologia intel·ligent en els estands que promourà el departament d'Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el 4YFN

Més info: 
  
Web Smart City Expo World Congress 

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS