Novetats

Font: Barcelona Activa

Font: Barcelona Activa

Última modificació: 14/04/2016

Els enllaços aeris intercontinentals de Barcelona creixen un 31% en cinc anys

Fruit de la tasca que duu a terme el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries (CDRA) des de fa deu anys s’han impulsat els vols de llarg recorregut des de l’aeroport de Barcelona.

El CDRA l'integren quatre organismes: la Generalitat, la Cambra de Comerç de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i AENA. L'activitat d'aquest Comitè, creat el 2005, ha contribuït al fet que l'aeroport hagi tingut al llarg de l'any passat un 15% més de passatgers internacionals que l'any anterior gràcies a les noves rutes i freqüències arribant als 5.610.472 de viatgers

Els bons resultats de la cooperació entre les quatre institucions per fer del de Barcelona un aeroport intercontinental es reflecteix en les dades de tràfic internacional: creix un 31% en el període 2010-2015 i els principals mercats esdevenen Nord-Amèrica i Àsia. En els darrers anys diverses companyies aèries han decidit, així doncs, apostar per l'aeroport barceloní i començar a operar nous vols. 

El 2016 s'esperen millores intercontinentals 

Aquest any es preveu que s'aconsegueixin algunes millores intercontinentals noves i s'incrementin freqüències i millora d'avió a Nova York o també el vol diari a Sao Paulo. Per la part de càrrega han començat a operar dues noves rutes de Turkish Airlines i Emirates. 

Aprofitar les escales per gaudir de la ciutat 

La nova imatge i web del CDRA, www.barcelonalinks.org, permetrà potenciar la connectivitat de l'aeroport i Barcelona amb informació àgil i útil. Així, es dóna l'oportunitat de conèixer totes les activitats que es poden fer dins i fora de l'aeroport durant l'escala sigui curta o de més de 6-8 hores i/o fins i tot dies per gaudir del destí.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.
AGENTS ECONÒMICS