Novetats

Font: VozTelecom

Font: VozTelecom

┌ltima modificaciˇ: 26/06/2014

VozTelecom entra en el sector m˛bil

La companyia utilitzarÓ la xarxa d'Orange i oferirÓ un servei complet de telefonia fixa, m˛bil, Internet i centraleta virtual per a pimes.

La companyia catalana de serveis al n˙vol per a pimes VozTelecom ha posat en marxa un servei d'operador de m˛bils virtual, grÓcies a un acord amb la companyia Orange per utilitzar la seva xarxa. Amb aquest nou servei, que s'integrarÓ dins dels seus serveis de telefonia IP i centraleta virtual, la companyia vol posar a disposiciˇ de les pimes un servei complet de telefonia fixa, m˛bil, Internet i centraleta virtual. 

VozTelecom tambÚ tÚ previst crear una xarxa de franquÝcies per ampliar la seva cobertura nacional actual. I abans d'acabar l'any, vol obrir cinc franquÝcies a les principals ciutats d'Espanya per arribar als 50 establiments especialitzats l'any 2017. 

L'empresa, que ha comptat amb els serveis de Barcelona Activa durant el seu procÚs de creixement, preveu arribar aquest any a un volum de negoci de 12 milions d'euros per superar els 10 milions de l'any passat. De cara als propers cinc anys, espera duplicar la seva facturaciˇ. Actualment la firma tÚ 30.000 clients empresarials. 


VozTelecom 

Veure totes les novetats

Consulta el ˙ltims butlletins informatius

Informaĺt-en

Subscriu-te al butlletÝ BarcelonaáNegocis si vols rebreáperi˛dicament informaciˇ sobre l'actualitat econ˛mica a Barcelona.