Novetats

Font: Sportivic

Font: Sportivic

Última modificació: 26/03/2012

VertiComm Network presenta Sportivic, un marketplace esportiu virtual

Després de llançar el portal de venta online de vins Uvinum, la startup posa en marxa ara un nou web de productes esportius.

Sportivic és un nou espai web en el qual els usuaris poden comprar material esportiu de manera senzilla i àgil a través del seu ampli catàleg online, que compta amb la presència d'importants marques del sector i de les ofertes de les principals botigues d'esport d'Internet. 

Aquest és el darrer projecte de VertiComm Network —antigament Uvinum—, una xarxa d'empreses de comerç electrònic que a més d'estrenar nom creix amb el llançament d'Sportivic, que neix amb vocació internacional. L'empresa té previst internacionalitzar el projecte i obrir-se a nous mercats, en concret al Regne Unit, Itàlia i Alemanya abans que finalitzi l'any.

La companyia, liderada per Nico Bour, Albert García i Albert López, vol ser un paraigües que agrupi diversos projectes de comerç electrònic. En aquest sentit, la startup té previst treure al mercat dos nous portals especialitzats durant l'any 2012. 

Actualment, a més de Sportivic, també gestiona el portal Uvinum, que des del 2009 comercialitza vins de tot el món a Internet.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.