Novetats

Font: versace.com

Font: versace.com

┌ltima modificaciˇ: 21/07/2014

Versace torna a Passeig de GrÓcia

La marca italiana invertirÓ 3 milions d'euros en un nou local que tÚ previst obrir les seves portes a finals d'any. El 2005 va tancar l'˙nic punt de venta que tenia a Barcelona.

Versace, firma italiana de roba i complements de luxe, obrirÓ un nou establiment al Passeig de GrÓcia de Barcelona els propers mesos. En concret, la firma ocuparÓ el n˙mero 85 d'aquest passeig, on anteriorment hi havia l'asseguradora Adeslas. La botiga, de 500 m2, tÚ previst obrir les seves portes a finals d'aquest any desprÚs d'una completa reforma, per la qual la marca destinarÓ 3 milions d'euros. 

L'any 2011 l'empresa va anunciar la seva intenciˇ de crÚixer i impulsar de nou el mercat internacional, amb l'entrada a nous mercats. Per tal de poder portar a terme aquest objectiu, el passat mes de febrer va vendre el 20% del seu capital al fons d'inversiˇ Blackstone per 150 milions d'euros

La marca, fundada el 1978 pel dissenyador Gianni Versace, va tancar l'exercici de l'any passat amb un volum de negoci de 500 milions d'euros.


Versace 

Veure totes les novetats

Consulta el ˙ltims butlletins informatius

Informaĺt-en

Subscriu-te al butlletÝ BarcelonaáNegocis si vols rebreáperi˛dicament informaciˇ sobre l'actualitat econ˛mica a Barcelona.