Novetats

Font: Starlab

Font: Starlab

Última modificació: 25/03/2014

Una catalana guanya el tercer premi de la UE per a dones emprenedores

Ana Maiques, cofundadora de Startlab, ha estat reconeguda pel seu treball amb tecnologies espacials i neurocientífiques.

El premi, concedit per la Unió Europea durant la Convenció de Innovació 2014, és un reconeixement a les dones que combinen l'excel·lència científica amb un sentit emprenedor per a crear empreses innovadores.
 
Ana Maiques, ha estat premiada en tercer lloc per l'elaboració d'unes sondes que són capaces de mesurar, entre d'altres, la humitat d'un terreny, la qualitat de les aigües o el desenvolupament de mecanismes per controlar l'activitat cerebral i estimular-la. El primer premi ha estat per la genetista alemanya, Saskia Biskup, per un treball que investiga el diagnòstic precoç de malalties neurodegeneratives, i el segon per l'holandesa Laura van't Veer, inventora d'una prova que pronostica el risc de recurrència en pacients de càncer de mama. 

L'emprenedora catalana és directora i cofundadora de l'empresa Startlab amb seu a Barcelona, dedicada a la investigació i especialitzada en neurociència i tecnologies espacials.

Startlab

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.