Novetats

Font: Trip4Real

Font: Trip4Real

Última modificació: 28/11/2013

Trip4Real guanya el premi 'Urban Lab Challenge 2013'

La plataforma de turisme col·laboratiu ha tancat recentment una ronda de finançament de 150.000 euros.

El projecte "Engaging Cultures Travel" de Trip4real ha guanyat el concurs "Urban Lab Challenge 2013", adreçat a empreses i emprenedors del sector del turisme.

La proposta guanyadora és una plataforma online que funciona com un marketplace d'experiències de viatge. Ofereix a viatgers de tot el món la oportunitat de conèixer i gaudir d'un turisme col·laboratiu a partir de les  d'activitats i experiències úniques proposades per persones locals expertes. 

Des del seu llançament, el mes de febrer, Trip4real ha mobilitzat a una comunitat de més de 5.000 usuaris a tot Espanya. A més, recentment ha tancat la seva primera ronda de finançament, de 150.000 euros, i ha incorporat com a inversors Ferran Adrià i els publicistes Toni Segarra i Luis Cuesta. 

El premi "Urban Lab Challenge" s'ha donat a conèixer en el marc de la darrera edició de l'Smart City Expo 2013. Els altres dos finalistes del certamen han estat les companyies Rudder TechnologiesCompartia.

Trip4Real

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.