Novetats

Font: Tech All Stars

Font: Tech All Stars

Última modificació: 20/07/2012

Tres empreses de Barcelona, entre les més innovadores d'Europa

Cognicor, Kantok i ChangeYourFlight han estat reconegudes per la seva innovació al concurs Tech All Stars que promou la Comissió Europea.

Kantok, ChangeYourFlight i Cognicor han format part del grup de 12 joves empreses d'Europa seleccionades per participar al Tech All Stars de Londres, la trobada de les millors companyies de nova creació procedents d'acceleradores, incubadores i web camps

El jurat de l'esdeveniment, organitzat per la Comissió Europea, va reconèixer Cognicor com la millor startup d'Europa del sector tecnològic. 

Cognicor és una spin-off del Parc de Recerca de la UAB que ofereix un servei automatitzat de resolució de conflictes per a serveis d'atenció al client basat en intel·ligència artificial. L'empresa va guanyar recentment el programa d'acceleració Wayra Barcelona de Telefónica, el BDigital Award i va ser una de les finalistes catalanes del premi EmprenedorXXI. També ha participat al programa Microsoft Pre-Incubation Program.

Així mateix, Kantox, ubicada a la incubadora de col·laboració público-privada Almogàvers Business Factory, ofereix una innovadora plataforma web financera que permet a les empreses intercanviar divises minimitzant els riscos. L'empresa ja va ser reconeguda com una de les startups amb més potencial de creixement del sector financer en ser escollida com una de les finalistes de l'Innotribe Startup Challenge, el principal esdeveniment per a emprenedors i empreses de recent creació del sector. 

Finalment, ChangeYourFlight, amb seu a la Incubadora d'empreses Glòries de Barcelona Activa, ha rebut diversos reconeixements pel seu servei online, que permet la compra-venda de bitllets entre usuaris d'aerolínies, com ara el 2n premi com a millor startup de turisme al congrés BTO-BuyTourismOnline de Florència; la primera posició al certamen Flightglobal Webbies 2011 i el reconeixement del Wall Street Journal com una de les joves empreses amb més futur de Barcelona.

Les tres startups han rebut suport municipal en el seu procés de creació i creixement a través de Barcelona Activa, l'agència de desenvolupament local de la ciutat.

Veure totes les novetats

Consulta el últims butlletins informatius

Informa’t-en

Subscriu-te al butlletí Barcelona Negocis si vols rebre periòdicament informació sobre l'actualitat econòmica a Barcelona.