Novetats

Font: Toro

Font: Toro

┌ltima modificaciˇ: 19/09/2012

Toro posarÓ en marxa un centre d'R+D+i per a aplicacions m˛bils a Barcelona

L'empresa taiwanesa, especialitzada en tecnologies NFC, ja ha comenšat el procÚs de contractaciˇ d'enginyers per a les oficines del Mobile World Hub.

La companyia taiwanesa Toro Development Limited, especialitzada en el desenvolupament de plataformes de cartera digital o mWallet basades en la tecnologia NFC (Near Field Communication), establirÓ la seva base d'operacions europea i el seu centre d'R+D+i per a aplicacions m˛bils a Barcelona.

L'empresa ha pres la decisiˇ d'instalĚlar-se a la ciutat arran de l'atractiu de la capitalitat mundial del m˛bil (Mobile World Capital Barcelona). 

AixÝ, les oficines de Toro estaran situades al futur edifici del Mobile World Hub. La previsiˇ Ús que estiguin operatives a partir del gener de 2013, i ja ha comenšat el procÚs de contractaciˇ de 10 enginyers especialistes en NFC, que realitzaran un perÝode de formaciˇ a Taiwan.

Barcelona, un hub de les tecnologies m˛bils

El passat mes de juliol, la GSMA, l'associaciˇ que representa els interessos dels principals operadors i fabricants de tecnologies m˛bils del mˇn, va escollir Barcelona com a Mobile World Capital per al perÝode 2012-2018.

El projecte, gestionat per una Fundaciˇ formada per GSMA, l'Ajuntament de Barcelona, Fira Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Ministeri d'Ind˙stria, Energia i Turisme, tÚ com a objectiu convertir la ciutat en un hub sobre tecnologies m˛bils, en el qual persones, empreses i institucions de tot el mˇn treballaran conjuntament per aprofitar l'atractiu d'aquestes innovacions com a generadores de noves oportunitats de negoci. 

Toro Development Limited

Veure totes les novetats

Consulta el ˙ltims butlletins informatius

Informaĺt-en

Subscriu-te al butlletÝ BarcelonaáNegocis si vols rebreáperi˛dicament informaciˇ sobre l'actualitat econ˛mica a Barcelona.